Wie zijn wij?

Globiss is gekend voor zijn goede studentenhuisvesting. We zijn ondertussen al vele jaren actief in deze sector en kennen de "needs en deeds" van de studenten. Na meer dan 50.000 studenten onderdak te hebben geboden proberen we steeds te vernieuwen en een betere huisvesting aan te bieden. In vergelijking met andere verhuurkantoren hebben wij onze studentenkamers in eigen beheer en verhuren wij dus niet voor derden. Hierdoor zijn we vanaf het begin tot het einde nauw betrokken bij elk project, van aankoop en verbouwing tot verhuur. Het is voor ons dus van groot belang dat alle gebouwen goed onderhouden worden en de nodige herstellingen uitgevoerd worden.

Service, de klok rond

We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar: je hebt nooit het gevoel dat je er alleen voor staat. Bij ons is er steeds iemand bereikbaar en bij een noodgeval doen we er alles aan om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

24/24u service

Veiligheid

De veiligheid van de studenten ligt ons nauw aan het hart. We garanderen dan ook dat de algemene veiligheid in elk gebouw de hoogste prioriteit krijgt.
Bijvoorbeeld, de sleutel van je kamer werkt met een speciaal voor ons ontworpen serie van sloten. Niemand kan deze laten bijmaken en vorige huurders kunnen ook niet meer binnen in jouw kamer.
Als je een sleutel verliest plaatsen we onmiddellijk een nieuw slot. Zo blijft jouw veiligheid gegarandeerd.

Ook de brandveiligheid is voor ons zeer belangrijk. Al onze gebouwen zijn uitgerust met een brandcentrale. De kamerdeuren zijn RF-deuren en de gordijnen zijn gemaakt uit zowel zonne- als brandwerende stof.
Elk jaar komt een externe firma de brandblusapparaten en de pictogrammen controleren zodat deze te allen tijde aanwezig blijven. (Bij studenten kan zoiets nog al eens "pootjes" krijgen.)

Jobs

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Short stay in style