Welkom bij Globiss!

Ben je op zoek naar een studentenkamer, studio of appartement ? Vlak bij jouw universiteit of hogeschool in Leuven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Studentenkamers verhuren is al JAREN ons beroep. Na al die tijd weten we hoe we jouw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Samen met onze goede reputatie én onze toffe organisatie willen we je een leuke thuis bezorgen in de bruisende studentenstad Leuven.

meer over Globiss

Onze Troeven

Service, de klok rond:

Wij staan steeds voor jou klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo krijg je nooit het gevoel dat je er alleen voor staat. Bij ons is er steeds iemand bereikbaar en bij een noodgeval doen we er alles aan om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

lees meer

Veiligheid:

De veiligheid van de studenten ligt ons na aan het hart.

We garanderen dan ook dat de algemene veiligheid in elk gebouw de hoogste prioriteit krijgt.

lees meer

En nog veel meer

  • persoonlijk contact via ons kantoor
  • voltijdse klusjesdienst
  • voltijdse onderhoudsdienst
  • jarenlange ervaring
  • brandveiligheid gegarandeerd
lees meer
 

Nieuws & updates

Opendeurdag zaterdag 20 april 2024

15 Mar 2024

Onze opendeurdag zal plaatsvinden op zaterdag 20 april 2024.

U bent dan welkom op ons kantoor te Naamsestraat 9 (9u tot 16u), waarna u kan aansluiten bij de bezichtigingen van de beschikbare kamers.

EEN SUCCESVOL SEMESTER BEGINT BIJ EEN GOED KOT

14 Dec 2023

Studenten van Leuven, opgelet! De ultieme kans om je studentenleven te upgraden is hier, en het wacht op jóu. 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er nog enkele kamers beschikbaar zijn in onze studentenverblijven, klaar om jouw academische reis onvergetelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar onmiddellijke verhuizing of een perfecte start voor het tweede semester, wij hebben de sleutel tot jouw ideale studentenleven!
 

Waarom Kiezen Voor Ons?

Toplocaties in Leuven: Onze verblijven bevinden zich op strategische plekken, dicht bij campussen, winkels en het bruisende stadsleven.

Moderne Voorzieningen: Geniet van comfort met state-of-the-art faciliteiten, bemeubelde kamers en snelle internetverbindingen voor jouw studie- en ontspanningsbehoeften.

Veilig en Sociaal: Maak deel uit van onze levendige community waar veiligheid voorop staat. Leer nieuwe mensen kennen en creëer vriendschappen die een leven lang meegaan.

Flexibele Opties: Kies de startdatum die bij jou past. Onze beschikbare kamers zijn er nu of wachten op je in het tweede semester.
 

Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om het perfecte studentenverblijf te bemachtigen. Kom alvast een kijke nemen en reserveer vandaag nog jouw plekje in het hart van het studentenleven in Leuven. 

Neem snel contact met ons op en maak van jouw studententijd een onvergetelijk avontuur! ✨

globiss steunt Myny Vanderpoorten
Short stay in style